Skip to content Skip to footer

Upoznaj tarot karte

Tarot karte su alat koji pomaže pokazati jasniju sliku situacije u kojoj se nalazite. Zbog utjecaja emocija, u svakodnevnom životu previdimo sitnice koje nam omogućuju realan pogled. Ljepota tarota nije samo u otkrivanju pitanja tko, što, gdje i kada, već i zašto.

Što je tarot?
Tarot je, u principu, zemljovid duše. Vodič je za samoispunjenje što nam omogućava tumačenje 78 karata simbola. Tarot karte jedan su od oblika gatanja. Namjena tarot karata jest povezivanje s višim ja kroz koji kanaliziramo poruke.
Velika arkana
Velika Arkana sastoji se od 22 “velike” karte koje predstavljaju vaš životni put. Počinju s Ludom, a završavaju s Svijetom.
Mala arkana
Mala arkana sastoji se od 56 karata. Dijelimo ju na pehare, štapove, mačeve i novce. Njihov je glavni zadatak protumačiti naše osjećaje, misli i postupke.
loading
Provjerite koja je karta dana i što vam donosi.

Svaki dan za vas izvlačim kartu koja vam donosi poruku tarot karte dana

Pitanja i odgovori

Što je tarot?

To je alat za proricanje koji se sastoji od 78 karata koje nam pomažu da steknemo uvid u budućnost, odgovor na određeno pitanje, odnose …

Možemo li predvidjeti budućnost s tarot kartama?

Karte same po sebi ne predviđaju budućnost. Put svakog pojedinca ovisi o slobodnom izboru. Međutim, čitanje tarota može nam pomoći otkriti veo koji nas sprečava da jasno vidimo. U osnovi, tarot nam priča priče o našem životu i predstavlja načine na koje bismo mogli živjeti bolje.

Što su mala i velika arkana?

Mala i velika arkana dio su cijelog paketa tarot karata. Velika arkana predstavlja važne životne događaje, pouke i prekretnice. Mala arkana, s druge strane, predstavlja svakodnevne događaje.

Je li tarot nečega čega bih se trebao bojati?

Naravno da ne! To je samo alat, karta duše koja pomaže u dešifriranju i najsloženijih aspekata života. Svrha rasporeda nije na bilo koji način naštetiti, već prenijeti informacije jasnoćom i suosjećanjem.

Djeluje li tarot zapravo?

Kad govorimo o tarotu, morate biti svjesni da je ovdje nužno uključiti intuiciju koja će nam pomoći u stvaranju idealne budućnosti. Pomaže nam u razumijevanju prošlosti i otkriva veo budućnosti. Što se tiče nas i mnogih zadovoljnih korisnika, vjerujemo da to djeluje.

Prijava na besplatnu prognozu

Prijavite se na besplatne mjesečne prognoze, lekcije, savjete, rituale, ... Savjetnici za vas pripremaju bogat sadržaj koji dijele s vama na temelju dugogodišnjeg iskustva iz njihovog života i života stranaka.