Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Svaki dan u tjednu potporanj je određenom energijskom centru – čakrama. Tako je svaki dan u tjednu prožet različitim energijama koje povoljno utječu na rješavanje različitih blokada koje nastanu tijekom savladavanja svakodnevnih izazova. Vrlo je važno da naše energijske centre održavamo u vitalnome stanju, jer tako izbjegavamo nepotrebne probleme.

Vrlo je važno održavati svoje energetske centre u vitalnom stanju, jer se time izbjegavaju nepotrebni problemi.

Nedjelja

Korijenska čakra

Danas je trenutak kad svoju energiju i um usmjeravate u prvu čakru. Vrijeme namijenite ljubavi, jer je ispred vas novi tjedan u koji bi trebalo stopiti s opuštenom energijom. Sve što vam se nabralo u proteklome tjednu treba pročistiti i pustiti u prošlosti. Budite opušteni i svoje vrijeme dijelite samo s onima do kojih vam je zbilja stalo.

Ponedjeljak

Sakralna čakra

Druga čakra povezana je s ponedjeljkom, danom koji predstavlja početak. Sad je vrijeme kad su vaše misli usredotočene na kreativnu energiju i pozitivne odnose. Ne budite prestrogi prema sebi ako vaš tjedan nije započeo kreativnošću kojom ste željeli. Nešto energije dajte čišćenju vaše druge čakre.

Utorak

Solarni pleksus

Njegovanje tog centra identiteta pomaže vam dovršiti sve zadaće koje ste isplanirali. Pobrinite se da vam vlastiti ego ne oslabi do kraja tjedna. Pazite s kime se povezujete, jer se preko treće čakre lako mogu povezati “pijavice”. Stoga je vrlo bitno redovno skrbiti o svom hramu.

Srijeda

Srčana čakra

Srčana čakra simbolizira sredinu i ravnotežu. Srijeda je povezana s osjećajima koje vam se ponavljaju od početka tjedna i prostiru se do kraja. Sredine energije potpori su za njegovanje srčane čakre. Ako je vaše srce puno brige, vrijeme je da uvedete redovnu meditaciju koja će uravnotežiti energije u tom centru.

Četvrtak

Grlena čakra

Četvrtak je dan za komunikaciju. Predstavnica komunikacije je peta čakra, koja se nalazi u predjelu grla. Energije vas podržavaju u tome da napokon pitate ono što vas muči još od ponedjeljka. Ako imate poteškoća s izražavanjem svojeg mišljenja ili s postavljanjem pitanja, to je znak da je bitno pobrinuti se za protok energije kroz grlenu čakru.

Petak

Treće oko

Petak je vrijeme za intuiciju. Sad je trenutak u kojemu su se događanja iz prošlog tjedna smirila i vrijeme je da razmazite svoje unutarnje ja. Ako se ne možete opustiti i imate osjećaj da ne vjerujete intuiciji, krajnje je vrijeme da kroz taj centar propustite zdravu energiju. Načinite meditaciju za čišćenje Trećeg oka ili afirmirajte čišćenje.

Subota

Krunska čakra

U subotu je energija u znaku krunske čakre. Tad “pospremamo” po našem hramu i prošlotjedni posao zaključujemo s njegovanjem krunske čakre. To je vrijeme kad možete otplivati u svoju podsvijest i bezgraničnu maštu. Pritom ne zaboravite da je važno kako je i ta čakra uravnotežena kako ne bi blokirala protok energije do ostalih čakri!

Jesmo li odgovorili na vaša pitanja?

Ponekad općenita prognoza nije dovoljna, stoga smo za vas dostupni 24 sata na telefonskom broju 064 617 616.