Skip to content Skip to footer

Prognoza za mjesec prosinac

1
2
3
4
5
6
7
✕︎

Karte za mjesec Prosinac su hrabro otkrile veo tajni.

Sudbina je na poslu

 

Početak ovog mjeseca obilježava karta pravde koja vas podsjeća da uzmete u obzir sve aspekte određene situacije. Važno je da se odlučite kako biste mogli nastaviti svoje putovanje prema sredini mjeseca u harmoniji. Sudbina je trenutno na djelu, pokušava uravnotežiti energije. Ljubav, pravna pitanja i nagodbe mogu biti izloženi. Pitate se kako će se odvijati događaji na ovim područjima za vas?

100/h

 

Putovanje u mjesec nastavit ćete vrlo intuitivno. Intuicija će vam raditi 100 / h! Ovaj put vodit će vas Mjesec, koji može biti velikodušan, ali odmah može uzeti sve što gradite mjesecima. Može se činiti da će intuicija ometati posao koji ste odavno željeli raditi. Slušajte svoj unutarnji glas i dobit ćete informacije koje su vam vrlo važne da biste mogli donijeti ispravnu odluku. Ne pruža li vam netko sve potrebne podatke? Budite oprezni s onima za koje se čini da su u boljem položaju od vas.

Tko se krije iza maske?

Što se više krećemo prema sredini mjeseca, to je važnije da smo vjerni sebi. Ljubavnici komuniciraju da vam je sada glavna briga otkriti što je to što vam je usidreno duboko u srcu. Pazite da vas površni odnosi ne zaslijepe za stvarne srčane želje. Ne vjerujte ljudima koji ne slušaju svoj unutarnji glas i samo vas žele iskoristiti u ranjivom razdoblju! Netko se sakriva iza maske! Tko je to?

Još je vrijeme je da razmislite o svojoj odluci

Sredinom mjeseca pokazat će se ako ste čuli poruke s kartice s početka mjeseca. Zvjezdana karta označava da se u vašem životu može pojaviti iznenadna privlačnost. Možda se nađete izvan svojih romantičnih okvira. Vrijeme je da razmislite o svojoj odluci. Osoba želi uhvatiti vašu bezgraničnu energiju u malom prostoru i ograničiti je. Važno je pravovremeno se zaštititi. Ritual ljubavi možete koristiti za to ili s potvrđenim afirmacijama.

Karte još uvijek upozoravaju

Naš korak mora biti pažljiv. Svećenik donosi poruku empatije. Ako ste čuli prethodne poruke, vi ćete gojiti empatiju prema onima koji nisu donijeli pravu odluku. Osjetit ćete njihovu bol kao da je vaša. Ako se stanje dogodi kada ta bol postane nepodnošljiva, hitno morate obnoviti energetske veze s tim ljudima, jer se može dogoditi da boli uvijek budu veće s obje strane.

Kula može biti metafora za uzimanje slobode. Karta se pojavila za one koji nisu smatrali potrebnim da budu oprezni.

 

Za osobnu prognozu kontaktirajte naše iskusne vidovnjake koji već čekaju vaš poziv!

 

 

Cijena poziva je 6,99 kn / min s PDV-om za fiksni i 8,41 kn / min za mobilni telefon, ili prema cjeniku vašeg operatera. Cijena poslaneSMS poruke ISTINA na 885588 izračunava se prema cjeniku vašeg operatora, a cijena svakog primljenog SMS-a (naš odgovor) iznosi 10,00 kn s PDV-om.

 

Prijavite se za besplatnu najavu

Prijavite se na besplatne mjesečne najave, lekcije, savjete, rituale, ... Savjetnici za vas pripremaju bogat sadržaj koji dijele s vama na temelju dugogodišnjeg iskustva iz njihovog života i života klijenata.