Skip to content Skip to footer

Otkrijte veo budućnosti

Predviđanja su nešto što otkriva veo tajne i pojašnjava sliku za budućnost. Proricanja radimo na različite načine i s različitim alatima od kojih su neki poznati tisućljećima, a neki su evoluirali posljednjih godina uz pomoć intuicije. Upravo je intuicija ono na što se oslanjamo u svojoj duhovnoj obitelji koja za vas priprema zanimljiv sadržaj.

Prognoze budućnosti

Karta Dana

Svakodnevno biram dnevnu kartu za vas i napišem vam poruku koja je namijenjena vama za dan kada ste vidjeli kartu.

Mjesečna prognoza

Svaki mjesec povežem se s kartama i pripremim opću prognozu za sljedeći mjesec.

Mišljenja naših stranaka

Mnogo zla i slabih energija je bilo u mom životu. Mnogo prepreka i loših odluka. Sve to je išlo nizbrdo i jako sam bio potreban pomoći. Kontakt mi je dao moj dobar prijatelj i rekao mi je da mi samo oni mogu pomoći. Zbog svojih utjecaja iz života mu nisam vjerovao ali sam svejedno nazvao na broj telefona. Po razgovoru i po pitanjima koje sam poručio nekako sam se osjećao slobodnijim. Kao da sam smirio svoje misli i moje stanje je bilo dosta bolje. Sad živim smiren život i dobro sam. Hvala što ste mi pomogli, bez vas ne bi mogao pokrenuti svoj život na bolje.

Krešimir, 38 godina

Osijek

Kao mala uvijek sam sanjala o potpunoj ljubavi. Uvijek sam mislila da ću sebi naći nekoga tko će me voljeti do kraja života. Nikako mi nije uspjelo. Na sebe sam privlačila mnogo idiota koji su me iskorištavali i napustili. Tek kad sam razgovarala sa Sanjom i kad smo otvorili moje osjećaje vidjela sam da sam u biti bila dosta sama kriva što sam sa svom energijom dovukla k sebi takve osobe. Znala sam da se moram promijeniti i u život unijeti novu pozitivnu energiju. Sad sam sretno udana i imam dvoje djece. Svakome preporučujem razgovor i upute koji otvaraju istinu pravu put i samo to nam je spas.

Ivana, 42 godina

Baranje

S 34 godine ostala sam sama s troje djece. Nikako se nisam mogla pomiriti da je me muž napustio zbog neke druge. Ostala su mi tri mala srca a ja sam mislila samo na sebe. To izdajstvo sam mnogo zamjerila i dosta dugo sam se zatvarala u sebe. Ni s djecom nisam imala dobar odnos. Po dosta vremenu takvog ponašanja, suradnica mi je poslala poruku neka nazovem kismet i počnem raditi na sebi. Znala sam da trebam promjenu ali nikako nisam znala kako to postići. Po prvom razgovoru s Martom mogu reći da su se mi otvorile oči. Predala mi je snagu da se borim za sebe i za svoju djecu. Da sam vrijedna i da moj život još nije gotov. Još danas sam zahvalna što sam napokon sretna i to se vidi i u odnosu do moje djece. Živim za njih i živim zbog toga što mogu u životu i loše okrenuti na bolje! Hvala Marta zbog toga!

Ksenija, 39 godina

Zagreb

Tražila sam ljubav svog života i nikako nisam naišla na nekoga tko bi bio za mene. Duge godine sam radije nego s bilo kom bila sama ali nisam se osjećala upotpunjeno. Uvijek mi je falila ona toplina i zagrljaj. I tako sam po slučajnosti i radoznalosti nazvala i na drugoj strani bila je osoba koja mi je bila toliko topla i dobra i razgovarali smo o mom životu. Na kraju mi je rekla da ću sresti nekoga tko će mi promijeniti život. Još danas se sjećam i naježim se da je to bilo par dana nakon razgovora. Naše su se oči srele i danas slavimo prvu godišnjicu veze.

Mirela, 27 godina

Varaždin

Naša misija je vaš lagodan život

Gatanje, tarot, vidovitost, istina ...

S našim iskustvom, dragi naši, služimo vam već dugi niz godina i to na mnogo načina. Za jasniju sliku koristimo se:

 

    • Viskom

 

    • Tarot kartama

 

    • Kartama anđela

 

    • Kristalima

 

  • Talogom kave
  • Energetskom povezanošću.

Ovdje smo zbog vaših pitanja i kako bismo vam pomogli pronaći ključ labirinta života.

Prijavite se za besplatnu prognozu

Prijavite se na besplatne mjesečne najave, lekcije, savjete, rituale, ... Savjetnici za vas pripremaju bogat sadržaj koji dijele s vama na temelju dugogodišnjeg iskustva iz njihovog života i života klijenata.