Skip to content Skip to footer

Primite poruku intuicije s odabranim elementom

Slušajte svoju intuiciju i kliknite na prvu stavku koja vas privlači. Odabrani predmet ima posebnu poruku za vas! Intuiciju ne učimo preko noći, tako da bez brige, stojimo uz vas.

ii_e0904a

Smatrate li da vas vaša intuicija trenutno nije dovela do onoga što vam treba ili biste željeli opširnije objašnjenje zašto vas je intuicija dovela do određenog elementa? Naši vodiči su ovdje da vas vode kroz proces učenja o intuiciji i tumačenju poruka Svemira. Tako dolazite do točke kada počinjete vjerovati da je odgovor u vama samima.

Povežite se s našim vodičima 

 

 

Dopustite vodičima da se povežu s vama putem telefonskog poziva ili SMS poruke kako bi s vama podijelili poruku intuicije koja će upravo učiniti vašu budućnost onakvom kakvom ste je zaslužili.

Cijena poziva je 6,99 kn / min s PDV-om za fiksni telefon ili prema cjeniku vašeg operatera i 8,41 kn/min za mobilni telefon. Cijena poslane SMS poruke ISTINA na 885588 izračunava se prema cjeniku vašeg operatora, a cijena svakog primljenog SMS-a (naš odgovor) iznosi 10,00 kn s PDV-om.

Želite li primati poruke koje svemir komunicira putem svojih medija?

Pretplatite se na poruke svemira koje su za vas protumačili naši gurui. Na taj ćete način uvijek biti spremni za sljedeći korak.

Boca praznine

Ako je vaša intuicija u prvih nekoliko sekundi otkrila bočicu praznine, govori vam da ste se našli u točki u kojoj se osjećate prazno ili da imate nekoga u svojoj blizini tko želi testirati vašu energiju do kraja. Ako osjećate da je netko drugi rezultat vaše praznine, krajnje je vrijeme da prekinete tu vezu koja odvodi energiju! Kako i čime popuniti prazninu? Zajedno možemo saznati!

 

 

 
 

Kamen snage

Ako je vaša intuicija otkrila kamen snage u prvim sekundama, vaša je poruka upućena vašoj podsvijesti. Skriva snagu potrebnu da se oslobodite svojih problema i postanete čvrsti poput kometa tako da nitko neće moći utjecati na vas kao što se događalo u prošlosti. Pitate se kako otključati ovu moć?

 

Bočica suosjećanja

Ako je vaša intuicija u prvih nekoliko sekundi otkrila ovu bočicu, obavještavamo vas da vjerojatno čeznete za nečim nedužnim, nježnim i punim ljubavi. Moguće je da ova bočica predstavlja upravo vas kao nekog tko je spreman podijeliti bezuvjetnu ljubav koja se u vašem srcu rađa u svakom trenutku. Tko vam dolazi na put i želi ovo podijeliti s vama?

 

Boca nade

Ako je vaša intuicija u prvim sekundama otkrila bocu nade, vaša je poruka da ne smijete odustati. Ako se i dalje osjećate tako malenima i ako vam se čini da sve radite pogrešno, poruka Svemira je da će se stvari u jednom trenutku popraviti. Krajnje je vrijeme da učinite nešto što će vam dati novo samopouzdanje za dalje.

 

Knjiga mudrosti

Ako je vaša intuicija u prvih nekoliko sekundi otkrila knjigu mudrosti, možda je vrijeme da započnete zapisivati ​​mudrost koju ste akumulirali godinama! Međutim, ovaj izbor može predstavljati vas same. Kao netko tko preživio puno toga u životu i naučio novu mudrost iz svake lekcije, sad je vrijeme kada ste spremni dijeliti svoju mudrost dalje. Postoji li tajna u ovoj knjizi koju treba čuvati ili pak postoji tajna koju tek trebate otkriti?

 

Flaška upanja

Če je vaša intuicija v prvih sekundah zaznala kamen moči, je vaše sporočilo to, da ne smete obupati. Če se počutite še tako male in, če se vam zdi, da vse kar storite, storite narobe, je to sporočilo vesolja, da se bodo stvari na neki točki izboljšale. Skrajni čas je, da storite nekaj, kar vam bo dalo novo samozavest za naprej.