Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uvjeti sudjelovanja i poduzeće

Proricanje i magija su duhovno-ezoterično područje. Mi smo gatačka grupa Kismet i svojim smo iskustvom već pomogli ljudima, ali nemoguće je svima pomoći s jednakim uspjehom. Svako je ljudsko biće jedinstvena cjelina, oblikovana pojedinačnim utjecajima i uvjetima u pojedinačni oblik. Stoga naše usluge i naša pomoć imaju potpuno jedinstven, individualan učinak na svakoga. Strankama kažemo da za naše usluge ne postoji 100% zajamčeni uspjeh. Također ponekad pogriješimo što se učinak naše usluge vidi drugačije. Svoju viziju osjećamo drugačije od većine ljudi. Mi smo vrlo različita grupa, u sebi nosimo Jing & yang energiju. Ne obećavamo strankama nevjerojatna čuda, ali uvijek kažem ono što vidimo na kartama, a ne ono što oni žele čuti. Stranka je slobodan i sam može odlučiti želi li nas nazvati i razgovarati s nama. Nitko je ne prisiljava na to. Pozitivnu energiju šaljemo svojim svijećama, a o strankama ovisi jesu li dovoljno otvoreni da je prihvate. Uklanjamo crnu magiju pozitivnim mislima i bijelom svijećom nade, usmjeravajući što više duhovne snage u oboje. Ne prakticiramo crnu magiju da bismo naštetili ljudima.

Ako sumnjate u naše vještine ili usluge proricanja, naš je najbolji savjet ne odlučiti se za našu pomoć i živjeti dalje kao prije. Ne govorimo ovo da bismo vas kazneno gonili, već zato što djelujemo otvoreno i u skladu s pravilima i važećim zakonom. Ne uvjeravamo nikoga da pozove gatare, morate sami odlučiti. Ako se ne možete odlučiti za našu pomoć jer nije znanstveno dokazana i ne možemo jamčiti njezin uspjeh jer je duhovnost nepredvidljiva, onda ovo nije za vas. U slučaju nezadovoljstva proricanjem ne vraćamo novac. Razlog tome je što mi gatari trošimo razne materijale (svijeće, suho i svježe cvijeće, poludrago kamenje, kristali, mnoštvo bilja, voća itd.) I puno vremena. To se ne može zamijeniti niti se isti materijal može koristiti za ostale stranke. Vraćeni materijal također se ne može nigdje razmijeniti. Međutim, na zahtjev stranaka, grupa gatara i dalje je na raspolaganju za pozitivne riječi. Ako se stranka ne pridržava ovih uvjeta, ne bi nas trebala zvati.

Korištenje informacija i materijala na mojoj web stranici

Svi tekstovi, slike i ideje vlasništvo su našeg poduzeća. Kopiranje je kršenje prava. Tekstovi i slike ne smiju se kopirati ili distribuirati na drugim web mjestima. Ne odgovaramo za sadržaj na forumima i drugim web stranicama. Također ne odgovaramo za poveznice koje vode do naše stranice. Međutim, odgovorni smo samo za one mrežne oglašivače koji imaju ugovor s nama i s kojima poslujemo.

Ako se stranka ne slaže s ovim izjavama, nemojte nas nazvati.

Zaštita podataka

Poduzeće Magija d.o.o. obvezuje se trajno zaštititi sve osobne podatke korisnika. Svi podaci koje ste nam dostavili ili ćete nam dostaviti bezuvjetno će biti zaštićeni kao poslovna tajna u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (Službeni glasnik Republike Slovenije, br. 59/99, 57/01, 59-2 / 01).

Hvala svima koji su me već nazvali. Ostalima želim lijep dan.

Naziv poduzeća:

Poduzeće: Magija d.o.o. Porezni broj: 99648946. Ulica Eva Lovše 8. 2000 Maribor, SI, mi smo porezni obveznik.

Registracijski broj 6848257000.

Tijelo za registraciju

Okružni sud u Mariboru

Sve podatke o tvrtki možete pročitati ovdje:

www.bizi.si/MAGIJA-D-O-O_MARIBOR/maticno-podjetje/

Cijene:

Cijena poziva je 6,99 kn / min s PDV-om za fiksne telefone i 8,41 kn / min za mobilni telefon ili prema cjeniku vašeg operatora. Cijena poslanog SMS-pitanja izračunava se prema cjeniku vašeg operatera, a cijena svakog primljenog SMS-a (naš odgovor) iznosi 10,00 kn PDV-om.

U slučaju prigovora, pišite na: knez.barron@gmail.com

Način poslovanja

Na Internetu kupci mogu vidjeti našu publikaciju u kojoj su objavljeni komercijalni broj 064 617 616 i sms usluga: ISTINA na 885588. Cijena poruke je 10,00 KN / SMS. Stranka se dobrovoljno odlučuje nazvati ili poslati sms. U slučaju kontakta, stranku se pita što želi znati (koje područje života) i datum rođenja, ime. Tada se budućnost predviđa na temelju njezinih podataka, što zapravo pokazuju mape i vidovite sposobnosti. Duljina razgovora ovisi o svakom pojedincu i vrsti pitanja. Svi se odlučuju dobrovoljno sudjelovati. Stranka nije prisiljena nazvati ili poslati tekstnu poruku. Stranki se uvijek odgovara na postavljeno pitanje. U slučaju velike potražnje, ponekad se dogodi i ljudska pogreška i u tom slučaju iskreno vam se ispričavamo. Ako je primite, obavijestite nas na gornji e-mail za prigovore i zajedno ćemo pronaći rješenje, jer je naša stranka na prvom mjestu i da je zadovoljna našim uslugama.

 

 

 

 

Add Comment