Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koje karte ne želimo izvući u Tarotu?

Postoje karte za koje se zna da imaju više negativnog značenja nego pozitivnog. Kad vidimo desetku mačeva zabodenih u stražnji dio lika, vjerojatno ćemo primijetiti da nešto nije u redu. Naravno, ne smijemo zaboraviti da se ove karte mogu pojaviti i u obrnutom položaju, što može u potpunosti promijeniti značenje karte.

Desetica mečeva

tarot_karte_HR_desetica_meceva

Desetka mačeva obično ukazuje na to da je pred vama težak period. Nije važno radi li se o neuspjehu na poslu ili u ljubavnom polju, ponekad nam život samo donosi lekcije koje vrijedi obraditi.

Smrt

Karta smrti je, u teoriji, najgora moguća karta ako se dogodi doslovno. No, ne brinite, to je obično samo znak ponovnog rođenja ili novog početka. To može biti samo transformacija, nova ljubav ili novi posao. Rijetko koja karta ima doslovno značenje.

Petica novca

tarot_karte_petica_novca

Petica novca obično označava vrijeme kada ćete biti u financijskim problemima. Karta prikazuje mnoga lica materijalne katastrofe i nestašice, uključujući gubitak nečega vrijednog. Naravno, na vama je da ostanete na putu koji vam je najavljen ili da napravite potrebne promjene kako biste svoj život učinili boljim.

Trojka mečeva

tarot_karte_HR_trojka_meceva

Trojka mačeva obično označava vrijeme kad osjećate tugu, usamljenost i melankoliju. Ova karta često služi kao upozorenje. Ako se dobro pripremite za ovo razdoblje i poduzmete potrebne mjere, na kraju će sve biti u redu. 

Još uvijek ima mjesta za promjene. Zajedno možemo okrenuti karte na pozitivnu stranu.

 

ONLINE

[whiteHeader] [yellowHeader]

[message]

[footer]


sms

Add Comment