Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Brojevi su veliki dio sudbine koja nam je namijenjena u životu. Možda se čini da je telefonski ili kućni broj velika slučajnost, ali to nije slučaj. Brojevi unose svoju energiju u naš život što nas u nekim područjima može podići, a u drugima spustiti.

Definicija broja 1

Broj jedan predstavlja nove početke …
Energija broja jedan vodeća je te ima veliki ego. Zato je prva brojka. Predstavlja preplitanje ponosa i povjerenja koje se ponekad prelije u aroganciju. Nedostaje vam strpljenja jer želite uvijek biti prvi. Srljate bez gledanja drugih.
Pazite da se ne zanesete!

Definicija broja 2

Velika je razlika između obzirnosti i podređenosti. Broj dva to dobro razumije. Dvojka ne voli pretjeranu pažnju i radije igra potpornu ulogu u situaciji. Voli pomagati drugima da dosegnu vrh. Kreativnost joj je važna, jer se jedino tako osjeća sito. Iako se čini da je blizanac mirne naravi, nemojte se zavaravati, jer je unutra vatra.
U dvojci je vatra.

Definicija broja 3

Broj tri donekle je povezan s površnošću. Trojke su prijateljske i tople, ali istodobno se znaju brinuti o sebi. Ako stvari ne budu išle po planu, temperament trojke brzo će se pokazati. Ponekad se ne mogu suočiti s problemima, pa to radije prepuštaju drugima.
Budite oprezni tko rješava vaše probleme.

Definicija broja 4

Broj četiri je radoholičar. Vjerojatno nikad neće biti najpopularniji, ali zasigurno može pobijediti u natjecanju za radoholičare. Vrlo loše suočava se s gubitkom kontrole nad situacijom. Ponekad se previše drži starih navika koje su već neko vrijeme zastarjele.
Radoholičar!

Definicija broja 5

Broj pet ima glavu punu kreativnosti. Toliko juri s jedne ideje na drugu, da ponekad zaboravi stati kako bi mogla pustiti korijenje. Petica često ima “više sreće, nego pameti”. Budući da je okružena karizmom, često izlazi iz ionako teške situacije.
Više sreće, nego pameti!

Definicija broja 6

Broju šest idealizam je visoko cijenjen. Šestica ne podnosi nepravdu i ne može razumjeti da svijet ponekad može biti neumoljiv. Kad ga preplave negativne misli, lako može postati temperamentan i ponekad pomalo neprijateljski nastrojen.
Idealizam!

Definicija broja 7

Broj sedam sramežljivo je najneugodniji od svih. Voli se držati za sebem jer se u društvu obično osjeća skučeno. Njezina je stidljivost uvijek gurne u zadnje redove u kinu, no ona voli testirati granice svoje izdržljivosti. Koliko daleko je ona u stanju ići?

Definicija broja 8

Život osam vrti se oko novca i karijere. Fokus i određivanje osmice obično dovodi do konačnog cilja brzinom svjetlosti. Ako osmica na putu previdi druge, ovaj čin može imati ozbiljne posljedice.
Novac, karijera, novac!

Definicija broja 9

Broj devet prilično je kompliciran. Sastoji se od tri trojke i, ako se okrene naopako, postaje šestica. Upravo je zato mješavina ova dva broja. Inovativna je i kreativna, što ju upotpunjuje. Često joj je predodređen duhovni rast, jer joj je svrha života iznova i iznova dosezati višu razinu svijesti.

ONLINE

[whiteHeader] [yellowHeader]

[message]

[footer]


sms